“This agency is full with only incredibly dedicated and amazing people. I'm glad I had the chance to come through your agency” || Au Pair Sofia, Chile

Medewerkers

 • Mw. Daniëlle Plantinga, MA Mw. Daniëlle Plantinga, MA

  Coördinator back office en tevens eigenaar

  Binnen Au Pair International ben ik als directeur-eigenaar verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van alle werkzaamheden. Voordat ik mijn eigen bedrijf startte ben ik lange tijd werkzaam geweest op het Ministerie van Justitie en Veiligheid in diverse internationaal getinte functies. Ik ben getrouwd met Frans en samen hebben we een zoon (Casper). In mijn gezin hebben we door de jaren heen inmiddels al zeven au pairs mogen verwelkomen. De jongedames waren afkomstig uit allerlei verschillende windstreken (o.a. Zuid-Afrika, Thailand, Oekraïne) en hadden ook heel diverse achtergronden. Het heeft ons unieke interculturele vriendschappen opgeleverd.
  In mijn vrije tijd houd ik mij o.a. bezig met fitness (omdat het moet) en salsa (omdat ik het leuk vind). Verder breng ik graag tijd door met vrienden en familie, maak ik met mijn gezin mooie verre reizen en in de weekenden moedig ik mijn man en zoon aan op de golfbaan.

 • Mw. Annemieke Wouda, BA Mw. Annemieke Wouda, BA

  Office Manager

  Als officemanager ben ik betrokken bij het dagelijkse reilen en zijlen van Au Pair International. Ik houd mij voornamelijk bezig met het administratieve proces betreffende de registratie van gastgezinnen en au pairs, het indienen van de visum en verblijfsvergunning aanvragen en alles wat daar verder omheen georganiseerd moet worden. Voordat ik in 2014 bij Au Pair International kwam werken was ik werkzaam in verschillende dienstverlenende functies binnen de toeristische branche en zakelijke dienstverlening bij o.a. ANWB en Hogeschool Rotterdam. Verder heb ik tijdens mijn opleidingen twee stages gelopen in het buitenland en heb ik een half jaar in Londen en Stockholm gewoond. Dit waren geweldige ervaringen die ik niet had willen missen. Inmiddels ben ik ben getrouwd met Brent en hebben wij twee kleine kinderen; Madelief (juni 2015) en Benjamin (juni 2017). Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn gezin, vrienden en familie.

 • Mw. Maartje Mulder, BA Mw. Maartje Mulder, BA

  Inbound programme medewerker

  Ik houd mij bezig met diverse kanten van het werk: voor het grootste deel heb ik administratieve taken (zoals registraties en visumaanvragen), maar daarnaast voer ik ook pre-departure skypes met de nieuwe au pairs en probeer ik voor onze bemiddelingsservice onze gastgezinnen te matchen met geschikte en leuke au pair kandidaten! Verder ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van de ‘welcome meetings’ en excursies voor onze au pairs. Dit past precies in mijn straatje, gezien ik toerisme heb gestudeerd en hiervoor gewerkt heb bij een grote reisorganisatie voor vakanties in Nederland en buurlanden. In mijn vrije tijd maak ik zelf ook het liefste verre reizen samen met mijn man, op zoek naar nieuwe culturen en mooie natuur, of ben ik op pad in ons eigen mooie land!

 • Mw. Nienke Grootendorst, MA Mw. Nienke Grootendorst, MA

  Account Manager

  Van Amsterdam naar Congo (DRC) en van Congo naar de UK. Na ruim zes jaar samen met mijn gezin als expat in het buitenland te hebben gewoond, ben ik na terugkomst in Nederland als ‘accountmanager gastgezinnen en au pairs’ begonnen bij Au Pair International. Aan de hand van mijn onvergetelijke en zo verrijkende ervaringen in het buitenland, in het bijzonder met de geweldige Afrikaanse hulp van mijn drie jonge kinderen, en bovendien met mijn achtergrond als jurist in Amsterdam en op de luchthaven Schiphol, hoop ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het avontuur waaraan jullie op het punt staan te beginnen. Want een avontuur dat wordt het; een jaar om nooit te vergeten.

 • Mw. Julia Hielema, BA Mw. Julia Hielema, BA

  Jr. Account Manager

  Ik ben werkzaam als Jr. Account Manager bij Au Pair International. Een deel van mijn tijd ondersteun ik de backoffice met hun dagelijkse werkzaamheden en verder ben ik bezig met het uitvoeren van mijn afstudeeronderzoek. Ik studeer European Studies en ben nu bezig met het afronden van mijn opleiding. Ik heb stages voltooid bij zowel de overheid als bij commerciële bedrijven en heb tevens een halfjaar in Finland gestudeerd en gewoond als onderdeel van mijn opleiding. Mijn vrije tijd breng ik graag door met vrienden en familie en mijn hobby’s zijn: lezen, sporten (surfen, hardlopen en skiën), reizen en nieuwe aspecten leren van andere culturen.

 • Mw. Jet van Bennekom, MA Mw. Jet van Bennekom, MA

  Freelance Account Manager 

  Na mijn afstuderen als pedagoog heb ik 17 jaar gewerkt als docent aan opleidingen voor pedagogisch medewerkers. Vanaf 1997 werkte ik door het hele land als interim manager, vooral voor organisaties in de kinderopvang. Als account manager onderhoud ik met name contacten met onze au pairs en hun gastgezinnen. Ook lever ik met veel plezier een bijdrage aan de “Welcome meetings” en de excursies die wij voor onze au pairs organiseren. Behalve voor Au Pair International werk ik drie middagen per week als pedagogisch medewerker in de Buitenschoolse Opvang in mijn woonplaats Utrecht. Mijn man en ik hebben zo’n 20 jaar aan internationale studenten onderdak geboden, met name studenten uit Rusland en Oekraïne, maar ook uit Litouwen, Polen, de VS en Italië. Multiculti aan de keukentafel, daar leren en genieten wij van! In mijn vrije tijd werk ik als bestuurder, o.a. voor een stichting die kinderen en jong volwassenen in Oekraïne ondersteunt. Ik zit al ruim vijftig (!) jaar op klassiek ballet en mijn leesclub bestaat inmiddels ook al eindeloos. Ik probeer elk jaar weer om van ons stadstuintje een kleurige rimboe te maken.